Ceguinha moet nog even geduld hebben

 

Vrijdag 2 mei 2014

en Ceguinha is nog steeds in Brazilië. Helaas.

Al onze voorbereidingen ten spijt is het ons niet gelukt Ceguinha op het vliegtuig te zetten. Wat een teleurstelling. We hadden alles zo goed voorbereid. Het probleem is dat het Ministerie van Agricultura in Brazilië minstens 24 uur nodig heeft om de papieren te stempelen. Dit is Brazilië. De autoriteiten hebben hun regels en wijken daar niet van af. We zijn allemaal ontzettend teleurgesteld. Tegelijkertijd zoeken we een oplossing. Een contact van mij in Brazilë neemt nu het stokje even over. Zij gaat proberen Ceguinha alsnog volgende week in te checken. Wij vliegen morgen zelf naar Lissabon en daarna door naar Nederland en kunnen niet voor Ceguinha blijven zorgen. We hebben haar gisteravond naar een prima dierenhotel gebracht, vlakbij Verônica, die ook een oogje in het zeil houdt. Daar is Ceguinha veilig, kan ze niet op daken gaan lopen en uit vuilnisbakken eten en kan ze gewoon opgehaald worden als het weer zover is.

20140430_123118

 

20140430_123055

Wordt vervolgd dus. Met Ceguinha gaat het hartstikke goed, ze was heel erg op haar gemak gisteravond en daar maken we ons geen zorgen over. We hopen dat ze volgende week naar Nederland kan reizen.

De vijf kleintjes blijven tijdens onze afwezigheid gewoon hier bij het huis. Ze kunnen droog op de veranda slapen, hebben de tuin en een vriendin geeft ze twee keer per dag eten. Geen probleem.

Wij zijn onze koffers aan het pakken en vertrekken morgen, maar we zijn al snel weer terug, minder dan drie weken. Als de situatie verandert laat ik dat hier weten. Hopelijk snel beter nieuws.

Kijk ook op www.stichtingkatimo.nl en https://www.facebook.com/stichtingkatimo?hc_location=timeline

Donaties

 

 

 

 

 


Plaats een reactie